housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Gemeente Loon op Zand neemt 10 junior Cyber Agenten aan


Begin april riepen wij kinderen tussen de 8 en 12 jaar op om zich aan te melden als junior Cyber Agent. Deze Cyber Agenten helpen ons bij het bestrijden van cybercriminaliteit. En dat is nodig want we zijn nu meer online dan ooit en cybercriminelen maken daar handig gebruik van. 

Huldiging op het gemeentehuis

De beste Cyber Agenten uit Loon op Zand werden gehuldigd op het gemeentehuis. De gemeente ziet hen namelijk als de helden van de toekomst. Zij kregen een certificaat overhandigd en krijgen nog een tegoedbon voor een rondleiding door de cybereenheid van de politie. En in het najaar nemen we nog eens 10 nieuwe junior Cyber Agenten aan!

Wat doen Cyber Agenten?

Met de spannende game HackShield sporen junior Cyber Agenten kwaadaardige hackers op en proberen hen te slim af te zijn. Hierbij leren ze alles over hacken, datalekken en andere online gevaren. Met de opgedane kennis kunnen ze anderen waarschuwen voor online gevaren en zo zorgen voor een veiligere, digitale wereld

Doe ook mee, wij zijn nog steeds op zoek!

Heeft u een kind tussen de 8 en 12 jaar die gek is op gamen? En maakt u zich soms zorgen over de online veiligheid? Maak uw kind dan enthousiast voor dit spel en geef hem of haar op via www.joinhackshield.nl. In het najaar huldigen wij opnieuw 10 kinderen op het gemeentehuis.

mill-tailormade association-rosy