housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Feestelijke opening Linten Loon op Zand


Zondagmiddag 17 september opende burgemeester Wim Luijendijk de ‘nieuwe Linten’ in het centrumgebied Loon op Zand. Tijdens het eerste evenement op deze nieuwe wegen - Loon Presenteert! - was er een muzikale “Loonse mix” met vijf thema’s. Diverse verenigingen en organisaties uit het dorp verzorgden de uitvoering. Nederlandstalig feestzanger Arjon Oostrom sloot de opening af. Het programma was een onderdeel van het door de Gebiedscommissie Loon op Zand georganiseerde evenement Loon Presenteert!

Verbindende muzikale ‘Loonse mix’ en beelden

Burgemeester Wim Luijendijk onthulde samen met wethouder Gerard Bruijniks in totaal vijf plaquettes die een plaatsje krijgen in het dorp. Per plaquette wordt themagewijs het verleden, heden en de toekomst van het dorp Loon op Zand op een beeldende manier met elkaar verbonden. De plaquettes werden gemaakt door Heemkundekring “Loon op ’t Sandt”, Fotoorians en Filoz Events. 

De onthulling van de plaquettes werd  muzikaal ondersteund door optredens van Sophia’s Vereeniging opleidingsorkest, popkoor Undercover en jongerenband Black Rain.

mill-tailormade association-rosy