housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Digitale afvalkalender 2016


Alle afvalinformatie binnen handbereik met de gratis Afvalwijzer-app 

Vanaf vandaag is de afvalkalender voor 2016 beschikbaar in de gratis Afvalwijzer-app. Ook kun je de kalender bekijken via: www.mijnafvalwijzer.nl. Je bekijkt de afvalkalender voor je eigen adres, door het invoeren van je postcode en huisnummer. 

Download gratis de Afvalwijzer-app 

Via de site www.mijnafvalwijzer.nl download je eenvoudig de Afvalwijzer-app. Met deze app is jouw persoonlijke afvalkalender binnen handbereik. Alle ophaaldagen van elke afvalsoort zijn met één druk op de knop beschikbaar. Bekijk, e-mail of print via de website je eigen persoonlijke jaarkalender. Stel een herinnering in om niet meer te vergeten het juiste afval aan de straat te zetten. Je ontvangt zo’n herinnering op je telefoon of per e-mail.

Geen toegang tot smartphone, tablet of internettoegang?

De gemeente wil ook alle inwoners zonder toegang tot een smartphone, tablet of internet van dienst zijn. Vraag je persoonlijke afvalkalender aan via het Meldpunt Woonomgeving: 0416 – 289111, de balies in de gemeentewinkel of via info@loonopzand.nl. We sturen jouw persoonlijke afvalkalender graag op. Natuurlijk kun je de kalender ook afhalen in Het Klavier.

mill-tailormade association-rosy